Pages

traffic light

Saturday, 9 July 2011

sedihnya

Assalammualaikum.
Sedihkan bila kita memang tak sengaja buat sesuatu mistake tu and orang sulking and marah pada kita. Padahal memang tak ada niat langsung nak buat silap.tak tahu nak explain macam mana lagi. sangat sangat sedih yang teramat sangat. Even pandang muka kita pn tak nak kan. Lagilah nak bercakap ke apa. Ya Allah, berilah aku kekuatan untuk menghadapi dugaanMU ini. Sesungguhnya aku hanyalah hambamu yang lemah dan tidak pernah lari dari melakukan kesilapan. Sangat sangat terkilan. Hanya Allah je tahu bagaimana perasaan aku sekarang. Harap harap benda ni akan pulih as soon as possible. :'(  Aminn.
tu je.bye.tc